Left Fortsette å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

You might like
950 kr
Fri frakt over 850,- NOK

Språk

Discover SkinCeuticals® Collections

ANTIOKSIDANTSERUMER | PREVENT

SkinCeuticals antoksidanter er vitenskapelig dokumentert å gi kraftig avansert miljøbeskyttelse samtidig som de forbedrer utseendet på fine linjer, rynker og bidrar til en naturlig jevn hudtone.

MÅLRETTEDE BEHANDLINGER | CORRECT

En rekke produkter utviklet for å korrigere synlige tegn på skader på huden, som fine linjer, kviser eller misfarging.

SOLKREMER | PROTECT

Første forsvarslinje for å beskytte sunn hud: bredspektret UVA / UVB solkremer formulert for ulike hudtyper og livsstiler.

KREMER | MOISTURIZE

SkinCeuticals antoksidanter er vitenskapelig dokumentert å gi kraftig avansert miljøbeskyttelse samtidig som de forbedrer utseendet på fine linjer, rynker og bidrar til en naturlig jevn hudtone.

Om SkinCeuticals®

SkinCeuticals ble født etter tiår med forskning på hudkreft som førte til avgjørende gjennombrudd innen antioksidanter. Deres høypotente formler er konsentrert i rene aktive ingredienser og er bevist å absorberes optimalt i huden. Deres kliniske hudpleieprodukter brukes av dermatologer, plastikkirurger og medispaer for daglig pleie og for å supplere estetiske prosedyrer. SkinCeuticals formulerer for å korrigere aldringstegn, beskytte sunn hud og forebygge fremtidig skade.

VITENSKAPEN BAK SKINCEUTICALS®

30 ÅR MED FORSKNING I HVERT ENKELT DRÅPE

Oppdag hvorfor SkinCeuticals er autoriteten innen antioksidanter >

PRODUKT I FOKUS: C E FERULIC

En patentert daglig vitamin C-serum som gir avansert miljøbeskyttelse og forbedrer utseendet på fine linjer og rynker, tap av fasthet og gir en jevnere hudtone >

OPTIMALISER BESKYTTELSEN MOT SOL

Laudert som gullstandarden innen kjemisk eksfoliering, lær mer om SkinCeuticals Glycolic 10 Renew Overnight >

OPPRINNELSEN TIL SKINCEUTICALS

Historien begynte med grunnleggeren, forskeren Dr. Sheldon Pinnells banebrytende forskning på vitamin C, lenge før selskapet ble etablert. I årene som har gått siden da, har SkinCeuticals fortsatt å forplikte seg til å bruke evidensbasert forskning for å utvikle nye antioksidant- og kosmeceutiske formuleringer.

Handle SkinCeuticals® nå