Left Fortsette å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

You might like
950 kr
Fri frakt over 850,- NOK

Språk

NEOSTRATA EKSKLUSIVE SAMLINGER

CLARIFY

Inneholder en høy styrke aknebehandlingsløsning for å hjelpe til med å rense tilstoppede porer, redusere kviser og rette seg mot oljighet.

CORRECT

Denne samlingen retter seg mot synlige linjer og rynker, forfiner hudens tekstur og jevner ut hudtonen.

ENLIGHTEN

Ideell for de som søker målrettet hjelp for synlige misfarginger, ujevn hudtone og mørke flekker

OM NEOSTRATA

NEOSTRATA er en pioner innen fordelene av syrer for hudfornyelse (Alpha Hydroxy og Polyhydroxy Acids), som er lisensiert og solgt over hele verden og revolusjonerer skjønnhetsindustrien.

Misfarging påvirker ulike hudtoner på forskjellige måter. NEOSTRATA anerkjenner de unike utfordringene forbrukerne står overfor når de streber etter å oppnå sunn, glødende og jevntone hud og har skapt avanserte formuleringer med klinisk beviste ingredienser designet for å levere reelle resultater.

VISIONÆRENE

Skaperne av NeoStrata Company, Inc., Drs. Eugene Van Scott og Ruey Yu er internasjonalt anerkjent for å ha gjort den banebrytende oppdagelsen at Alpha Hydroxy Acids (AHAs) har dype gunstige effekter på menneskelig hud. De oppdaget at AHA-forbindelser som Glykolsyre og Melkesyre er gunstige både i behandlingen av dermatologiske tilstander, ved å oppmuntre cellefornyelse, og ved å stimulere for tidlig aldret eller skadet hud til å forynge seg selv, dermed revolusjonerte de behandlingen av aldrende hud.