Left Fortsette å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

You might like
950 kr
Fri frakt over 850,- NOK

Språk

Tilpassede hudpleieløsninger

Oppdag din perfekte hudpleierutine med våre personlige og vitenskapsbaserte løsninger skreddersydd for å møte dine unike behov og mål.

How it Works?

TRINN 1

Chat med en av våre erfarne leger for å diskutere dine hudproblemer og motta personlige anbefalinger for å oppnå dine mål.

TRINN 2

Velg de mest passende hudpleieproduktene for dine unike behov og preferanser fra vår kurerte samling av vitenskapelig støttede formler.

TRINN 3

Forbedre og akselerer resultatene dine ved å kombinere din personlige hudpleierutine med en målrettet behandling på CLINICA, vår destinasjon for estetisk ekspertise.

FRIGJØR DITT SKJØNNHETSPOTENSIAL MED CLINICA MEDSPA

Oppdag en verden av estetisk ekspertise hos Clinica Medspa Huddklinikk, hvor vårt team av erfarne leger og kosmetologer er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine skjønnhetsmål.

Fra skreddersydde hudpleieløsninger til målrettede behandlinger og tjenester, tilbyr vi alt du trenger for å frigjøre din indre skjønnhet og føle deg på ditt beste.

SKINBEHANDLINGER OG PRODUKTKOMBINASJONER

På Clinica Medspa kombinerer vi de mest luksuriøse hudpleieproduktene med avanserte estetiske behandlinger for å gi deg en personlig hudpleieopplevelse.

Våre eksperter vil jobbe med deg for å lage et skreddersydd program som passer dine unike behov og etterlater deg følelsen av å bli bortskjemt og forynget. La deg friste av kraften i profesjonell hudpleie og løft skjønnhetsrutinen din med Clinica Medspa.

HØR HVA VÅRE KUNDER SIER OM CLINICA:

★★★★★
I had laser treatment with the Dr.Jay. Very satisfied with the results, skilled and professional doctor. Strongly recommend.
Haadi Majeed
★★★★★
It was a fantastic experience at Medspa ! The staff was friendly and knowledgeable, and I received a personalized skin care routine that has done wonders for my skin. Highly recommend!
Lina Masiuliene
★★★★★
I was a bit hesitant to try an aesthetic clinic, but I am so glad I did. The treatments at this clinic have truly transformed my appearance.
Bjørn Andersen